Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Το έχει ακόμα ο Σόλσκιερ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Το έχει ακόμα ο Σόλσκιερ (vid)

Στα 47 του χρόνια πλέον, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποδεικνύει ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται δείχνοντας τις ικανότητές του στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ικανότητά του στα τελειώματα απέδειξε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη χθεσινή προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νορβηγός προπονητής μπορεί να έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και 13 χρόνια και να είναι πλέον προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ωστόσο η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Σε βίντεο που ανάρτησε στα social media η Γιουνάιτεντ, φαίνεται ο Σόλκιερ να… διατάζει την μπάλα και να τη στέλνει στον στόχο με μαθηματική ακρίβεια. «Το αφεντικό το έχει ακόμη» σχολίασε χαρακτηριστικά η ομάδα.

Τρία από τα κορυφαία, νέα, αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Μέισον Γκρίνγουντ, ο Άντονι Μαρσιάλ και φυσικά ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκονται στο «Old Trafford» και έχουν την ευκαιρία να μυηθούν με τον καλύτερο τρόπο δίπλα στον Σόλσκιερ όσον αφορά το κύριο μέρος της… δουλειάς τους που δεν είναι άλλο από το γκολ.

Θυμίζουμε ότι ο Νορβηγός αγωνίστηκε 11 χρόνια στη Γιουνάιτεντ και έμεινε στη μνήμη όλων για τα γκολ που πετύχαινε μπαίνοντας στα παιχνίδια ως αλλαγή με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων βέβαια τον αλήστου μνήμης τελικό κόντρα στην Μπάγερν το 1999. Εκεί όπου το δικό του γκολ ολοκλήρωσε τη μυθική ανατροπή για την ομάδα του στις καθυστερήσεις, δίνοντάς της το τρόπαιο του Champions League. Δεν του είχαν βγάλει τυχαία άλλωστε το παρατσούκλι «ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ