Τσέλσι : Ταξιδεύει στο Λονδίνο ο Μεντί (pic)

Τσέλσι : Ταξιδεύει στο Λονδίνο ο Μεντί (pic)

Ο Εντουάρντ Μεντί αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι έχει πρωταγωνιστήσει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και δείχνει να μην σταματάει. Οι Λονδρέζοι θέλουν να καλύψουν όλα τα κενά του ρόστερ και μετά τους Ζίγιεχ, Βέρνερ, Τσίλγουελ, Σαρ, Τιάγκο Σίλβα και Χάβερτς, είναι έτοιμοι να αποκτήσουν και τον Εντουάρντ Μεντί.

Σύμφωνα με τον ειδικό στις μεταγραφές δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Ο 28χρονος πορτιέρο τα είχε βρει σε όλα με τους «μπλε» και απέμενε η οριστική συμφωνία των δύο ομάδων στο κόστος της μεταγραφής.

Τελικά, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο έμπειρος τερματοφύλακας θα βρεθεί στην Αγγλία, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Τέλος, το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Ρεν, αγγίζει τα 23 με 25 εκατ. ευρώ ενώ το συμβόλαιο του διεθνή άσου, θα είναι τριετές. Στην Γαλλία, σε διάστημα 24 αγώνων, μέτρησε 13 ανέπαφες εστίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ