Μουρίνιο : «Χρειάζομαι έναν επιθετικό για την ισορροπία της ομάδας»

Μουρίνιο : «Χρειάζομαι έναν επιθετικό για την ισορροπία της ομάδας»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ότι χρειάζεται έναν επιθετικό στην Τότεναμ για να πλαισιώνει τον Χάρι Κέιν.

Η Τότεναμ ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την Premier League το απόγευμα της Κυριακής (13/9, 18:30) κόντρα στην Έβερτον και ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για την κίνηση που χρειάζεται η ομάδα για να κλείσει το ρόστερ της.

Οι Λονδρέζοι έχουν αποκτήσει τους Τζο Χαρτ, Ματ Ντόχερτι και Πιερ-Εμίλ Χόιμπεργκ ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι τα «σπιρούνια» χρειάζονται και έναν επιθετικό προκειμένου να πλαισιώνει τον Χάρι Κέιν.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ναι, θέλω και έχω ανάγκη έναν επιθετικό αλλά θέλω να το ξεκαθαρίσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως ο σύλλογος ξέρει πως χρειάζομαι επιθετικό και τον θέλουν και οι άνθρωποι της ομάδας».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ειλικρινά πιστεύω ότι θα πάρουμε κάποιον. Η ομάδα το χρειάζεται για να είναι ισορροπημένη και να έχει διάφορες λύσεις σε διάφορες θέσεις.

Ειδικά μετά από το δώρο που είχαμε από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την UEFA, που μου δίνει μετά από 20 χρόνια ποδοσφαίρου μια μοναδική εμπειρία να παίζω Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή για δύο σερί εβδομάδες.

Συνειδητοποιούμε τώρα, περισσότερο από ποτέ ότι το χρειαζόμαστε αυτό. Τις προάλλες ο Γιούργκεν Κλοπ έλεγε πως η Λίβερπουλ δεν είναι σύλλογος ολιγαρχών και χωρών. Είμαστε το ίδιο.

Δεν μπορούμε να πάμε στην αγορά και να ξοδέψουμε μια περιουσία για παίκτες. Όλοι μας δουλεύουμε σκληρά για να δώσουμε ισορροπία σε αυτή την ομάδα και για να τη φέρουμε, χρειάζεται να φέρουμε έναν ακόμη στράικερ στην ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ