Νέβιλ : «Όταν φύγουν οι Κλοπ και Γκουαρντιόλα θα πάρει πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Νέβιλ : «Όταν φύγουν οι Κλοπ και Γκουαρντιόλα θα πάρει πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Γκάρι Νέβιλ είναι ξεκάθαρος και είπε ότι μπορεί οι «μπέμπηδες» να πάρουν το πρωτάθλημα αλλά αυτό ίσως να μην γίνει φέτος.

Τα τελευταία χρόνια οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι κάνουν την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League. Πάνω σε αυτό αναφέρθηκε ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι για να πάρει πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να περιμένει να φύγουν οι προπονητές των δύο ομάδων. Πάντως ανέφερε ότι οι «μπέμπηδες» θα επιστρέψουν στην κορυφή αργά ή γρήγορα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το μόνο που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι η Γιουνάιτεντ θα κερδίσει ξανά το πρωτάθλημα. Αυτό μπορεί να μην είναι φέτος ή επόμενο έτος, αλλά θα είναι εκπληκτικό όταν κερδίσουν ξανά.

Δεν κάθομαι εδώ, ως οπαδός της Γιουνάιτεντ, να σκέφτομαι: ‘Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος’. Ναι, θα θέλαμε, αλλά ξέρουμε πότε είναι η ώρα σας και δεν είναι ακόμη. Ίσως, όταν ο Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα εγκαταλείψουν τη Λίβερπουλ και τη Σίτι, ελπίζουμε ότι θα γίνει τα επόμενα δύο χρόνια!

Αυτή θα είναι η ευκαιρία, καθώς είναι δύο εξαιρετικοί προπονητές που έχουν δημιουργήσει πολύ καλές ομάδες, αλλά θα φύγουν στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Αυτό θα είναι το σημείο όπου η Γιουνάιτεντ μπορεί να επιστρέψει. Είμαι βέβαιος ότι και η Τσέλσι σκέφτεται ακριβώς έτσι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ