Κλοπ : «Ο Φαμπίνιο μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας»

Κλοπ : «Ο Φαμπίνιο μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι ο Φαμπίνιο, παρότι παίζει στη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ, μπορεί να ανταποκριθεί και στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ με προορισμό τη Ζενίτ, αφήνοντας έτσι ένα κενό στην άμυνα των «κόκκινων».

Το συγκεκριμένο κενό, ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, μπορεί να καλυφθεί μέσω της λύσης του Φαμπίνιο.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε χρησιμοποιήσει τον 26χρονο στην άμυνα στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Μπάγερν για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019, και δεν απέκλεισε την πιθανότητα αυτό να ξανασυμβεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε πολλούς κεντρικούς αμυντικούς και όλοι εκτός από τους τρεις που είχαμε πέρσι, είναι αρκετά νέοι. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Όλοι τα έχουν πάει καλά. Ο Φαν ντεν Μπεργκ τα πήγε καλά στην προετοιμασία. Ο Χούβερ αγωνίστηκε ως δεξί μπακ αλλά τα πήγε καλά στην προετοιμασία. Ο Κουμετίο τα πήγε πολύ καλά για την ηλικία του και ο Φίλιπς ήρθε γεμάτος αυτοπεποίθηση από την Στουντγκάρδη.

Επίσης μπορεί να παίξει και ο Φαμπίνιο. Το έκανε κόντρα στην Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανότατα και σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Δούλεψε καλά γιατί είναι έξυπνος παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ