Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-2

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-2

Η Γουλβς επικράτησε 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν» και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην φετινή Premier League.

Ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή Premier League έκανε η Γουλβς. Οι «λύκοι» πέρασαν από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0-2) και άρχισαν με το δεξί τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη καθώς με τη συμπλήρωση 6 λεπτών αγώνα, είχε σκοράρει ήδη δύο φορές.

Ο Ποντένσε βρήκε τον Χιμένες στην «καρδιά» της περιοχής, κι αυτός ανενόχλητος με δυνατό πλασέ έκανε το 0-1 μόλις στο 3ο λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Νέτο εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Σαΐς με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-2.

Η Γουλβς διατήρησε την κυριαρχική της εικόνα και στο δεύτερο μέρος, συνεχίζοντας

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί προς τα καρέ του Ρούι Πατρίσιο.

Στο 71ο λεπτό, ο Σαΐς σημάδεψε το δοκάρι και στη συνεχεια ο Χιμένες αστόχησε από κοντινή απόσταση

Ο Τραορέ, μετά από εκπληκτική ενέργεια, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ στο 83ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χιμένες σημάδεψε με κεφαλιά το αριστερό δοκάρι του Ράμσντεϊλ.

Στις καθυστερήσεις, η Σέφιλντ έφτασε κοντά στο γκολ με τον ΜακΜπέρνι να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σαΐς έδιωξε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (71’ ΜακΓκόλντρικ), Μπάλντοκ, Ο’Κόνελ, Στίβενς, Ίγκαν, Φλεκ, Λούντστραμ, Νόργουντ (76’ Μπέργκε), Σαρπ, ΜακΜπέρνι

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Μάρσαλ, Κόαντι, Μπολί, Σάις, Μουτίνιο (86’ Βιτίνια), Ντεντόνκερ, Ποντένσε (76’ Νέβες), Τραορέ, Νέτο (69’ Μπουρ), Χιμένες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ