Λίβερπουλ : Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Τσιμίκας

Λίβερπουλ : Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της Λίβερπουλ κι αν όλα πάνε καλά θα κάνει επίσημο ντεμπούτο με τα «κόκκινα» στο ματς με τη Λίνκολν για το League Cup (22/9).

Ο Κώστας Τσιμίκας απουσίαζε από τις προπονήσεις της Λίβερπουλ τις τελευταίες μέρες, καθώς προσβλήθηκε από κορωνοϊό κι αναγκάστηκε να δει το παιχνίδι με τη Λιντς στο Άνφιλντ από το σπίτι.

Ο Έλληνας μπακ έφυγε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας μόλις έγινε γνωστό ότι είναι θετικός στον ιό και μπήκε σε καραντίνα στο Λίβερπουλ για 14 μέρες. Χθες όμως ο Τσιμίκας επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων των κόκκινων για πρώτη φορά μετά από αρκετές μέρες.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και όπως αναφέρουν στην Αγγλία αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο για τον κυριακάτικο αγώνα με την Τσέλσι στο Stamford Bridge.

Μάλιστα, δημοσιεύματα στο Νησί αναφέρουν ότι ο 24χρονος αμυντικός, μοναδική καλοκαιρινή μεταγραφή της Λίβερπουλ μέχρι στιγμής, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο League Cup, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λίνκολν Σίτι, λίγες ημέρες αργότερα, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ