Ρόμπερτσον : «Μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Άρνολντ»

Ρόμπερτσον : «Μακάρι να συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Άρνολντ»

Ο Άντριου Ρόμπερτσον δήλωσε πως έχει μια εκπληκτική συνεργασία με τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και ελπίζει να συνεχιστεί και φέτος ώστε να βοηθήσουν τη Λίβερπουλ στο σκοράρισμα.

Ο Άντριου Ρόμπερτσον και ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ αποτελούν ένα από τους κορυφαίους πλάγιους μπακ στον κόσμο. Οι δυο τους ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν της Premier League με 31 ασίστ (13 ο Άγγλος, 12 ο Σκωτσέζος) και ευελπιστούν να συνεχίσουν και φέτος στον ίδιο ρυθμό.

Ο αρχηγός της Σκωτίας, αφού… άνοιξε λογαριασμό στις ασίστ για φέτος στο παιχνίδι με τη Λιντς, ελπίζει και φέτος να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Άρνολντ, ώστε πάντα να επωφελούνται οι «κόκκινοι»

«Στις δύο τελευταίες σεζόν δείξαμε ότι μπορούμε να πάμε τους αριθμούς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο για φουλ μπακ. Ειδικά με τον Άρνολντ να σπάει το ρεκόρ που είχε για πολλά χρόνια το 2018-19 και στη συνέχεια να σπάει το δικό του ρεκόρ το επόμενο έτος, κάτι που ήταν απίστευτο.

Μας αρέσει να δημιουργούμε ευκαιρίες και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και σ’ αυτή τη σεζόν, γιατί η δημιουργία ευκαιριών και η δημιουργία γκολ είναι ένα μεγάλο μέρος του τρόπου με τον οποίο παίζουμε και έχουμε μεγάλη χαρά από αυτό.

Μακάρι να συνεχιστεί, αλλά ο χρόνος θα δείξει», δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ