Γκουαρντιόλα για Μέσι : «Ο Λέο τα είπε όλα»

Γκουαρντιόλα για Μέσι : «Ο Λέο τα είπε όλα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για την υπόθεση του Λέο Μέσι που «ταρακούνησε» όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα, απαντώντας διπλωματικά στο υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι.

Δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι έλαβε οριστικό τέλος, ηρεμώντας την Μπαρτσελόνα και όλη τη Βαρκελώνη. Ο Αργεντινός είχε κάνει επίσημη την πρόθεση του να αποχωρήσει, ωστόσο η αγάπη του για την ομάδα δεν του επέτρεψε να οδηγήσει τον σύλλογο στα δικαστήρια με αποτέλεσμα να παραμείνει στο «Καμπ Νόου».

Κοινό μυστικό ήταν πως ο 33χρονος ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός επικοινώνησε με τον pulga και του εξέφρασε από την πλευρά του πως τον ήθελε στη Μάντσεστερ Σίτι, τοποθετώντας τον στη θέση του ηγέτη με μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Ο προπονητής των «πολίτων» ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση του Αργεντινού, μένοντας επιφυλακτικός, απαντώντας παράλληλα με διπλωματικό τρόπο. «Δεν πιστεύω πως χρειάζεται να πω κάτι. Ο Λέο τα είπε όλα. Είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, της ομάδας που και εγώ αγαπώ. Ενδιαφερθήκαμε εμείς (Σίτι); Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το απαντήσω. Καλύτερα να ρωτήσετε τον Μέσι. Αυτή τη στιγμή είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ