Τσέλσι : Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μεντί (pic)

Τσέλσι : Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Μεντί (pic)

Ο Εντουάρντ Μεντί αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλε», με το μόνο που απομένει να είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Εντουάρντ Μεντί κατάφερε να κάνει την διαφορά με την φανέλα της Ρεν. Παρότι αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι με μόλις τέσσερα εκατ. ευρώ από την Ρεμς, ήταν από τους πρωταγωνιστές της χρονιάς και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Τσέλσι.

Οι «μπλε», μάλιστα, έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεσή του και όλα δείχνουν ότι έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία. Αυτό τονίζει με ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αναφέρει ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει, είναι η ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος τερματοφύλακας τα έχει βρει σε όλα με τους λονδρέζους ενώ συμφωνία έχει υπάρξει και μεταξύ των δύο ομάδων. Το κόστος της μετακίνησης θα φτάσει τα 24 εκατ. ευρώ και ο νεαρός πορτιέρο θα δώσει «μάχη» με τον Κέπα για την βασική εντεκάδα. Τέλος, ο Ιταλός δημοσιογράφος λέει ότι μετά την ανακοίνωση του Γάλλου, θα προχωρήσει για την απόκτηση του Ράις της Γουέστ Χαμ.

View this post on Instagram

[🔵] Chelsea have a new goalkeeper – Edouard Mendy will be the new Chelsea GK, the ‘here we go’ is confirmed again. He’s joining on a permanent deal from Rennes – final fee around €24m. Personal terms agreed by weeks. 🌟 – The deal was done by days. Chelsea and Rennes just had to complete paperworks and final details, as Havertz deal it was ‘just a matter of time’. 🚨 – Donnarumma and Oblak have never been on Chelsea radar this summer. Mendy was the first choice due also to his lower price. 👀 – After Mendy announcement [coming soon], Chelsea will consider a move for Declan Rice. West Ham won’t sell him. New bid will depend by how many players #CFC board can sell on last weeks. ☎️ #cfc #chelsea #mendy #herewego #rennes #rice

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ