Λιντς – Φούλαμ 4-3

Λιντς – Φούλαμ 4-3

Η Λιντς επικράτησε 4-3 της Φούλαμ σε ένα τρομερό ματς στο «Έλαντ Ρόουντ» για την 2η αγωνιστική της Premier League και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Η Λιντς πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, επικρατώντας 4-3 της Φούλαμ σε ένα ματς που είχε καταιγιστική εξέλιξη

Στην πρεμιέρα μπορεί να ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ, αλλά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Στην 2η αγωνιστική απέναντι στη Φούλαμ, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα χάρισε άλλη μία ποδοσφαιρική παράσταση και πήρε σπουδαία νίκη.

Πρωταγωνιστής για την Λιντς ήταν ο Χέλντερ Κόστα που πέτυχε δύο γκολ.

Τα «παγώνια» πήραν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Η άμυνα της Φούλαμ δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα μετά από κόρνερ και ο Κόστα με φοβερό σουτ από πλάγια αριστερά έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 33ο λεπτό. Ο Κοχ ανέτρεψε τον Μπράιαν μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Μίτροβιτς έκανε το 1-1.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ήταν η σειρά της Λιντς να πάρει πέναλτι. Ο Μπράιαν έσπρωξε τον Μπάμφορντ μέσα στην περιοχή κι έτσι ο Κλιχ έκανε το 2-1 από το σημείο του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και έκαναν το 3-1 στο 50ό λεπτό με τον Κλιχ να βρίσκει εξαιρετικά τον Μπάμφορντ, ο οποίος πάτησε περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Αρεολά.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ του, ο Μπάμφορντ έβγαλε την ασίστ στον Κόστα, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έκανε το 4-1 στο 57ο λεπτό.

Η Φούλαμ, όμως, δεν είχε σκοπό να παρατήσει το ματς. Ο Αγκισά βρήκε με ωραία πάσα τον Κόρδοβα Ριντ στην περιοχή, κι αυτός στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, έκανε το 4-2 με διαγώνιο σουτ.

Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ κατάφερε να μειώσει εκ νέου και να κάνει το ματς… ροντέο. Ο Τετέ με σέντρα ακριβείας από τα δεξιά, βρήκε τον Μίτροβιτς στην καρδιά της περιοχής, ο οποίος σημείωσε το 4-3 στο 67ο λεπτό.

Η Λιντς έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Αρεολά να σταματάει τους Αλιόσκι και Ρόμπερτς στο 74ο λεπτό, ενώ η τελευταία φάση ανήκε στη Φούλαμ η οποία λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά το σουτ του Οντόι πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστιά του Μεσλιέ στις καθυστερήσεις.

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Άιλινγκ, Κούπερ, Κοχ, Ντάλας, Φίλιπς, Κλιχ, Κόστα, Χάρισον, Ροδρίγο (46’ Ρόμπερτς), Μπάμφορντ (70’ Αλιόσκι)

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Τετέ, Έκτορ, Οντόι, Μπράιαν, Ριντ (70’ Λεμινά), Ανγκισά, Ονομά (59’ Κόρδοα Ριντ), Καβαλέιρο, Καμαρά (59’ Κεμπανό), Μίτροβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ