Γουλβς : Αυτό που περίμενε ο Ποντένσε

Γουλβς : Αυτό που περίμενε ο Ποντένσε

Ανοίγει ο δρόμος για τον Ντάνιελ Ποντένσε μετά την πώληση του Ζότα στην Λίβερπουλ. Η μεγάλη ευκαιρία του Πορτογάλου να εδραιωθεί στη βασική 11άδα των Λύκων.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μπορεί να έφυγε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά παραμένει ακόμα στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα.

Το όνομα του Πορτογάλου εξτρέμ συζητείται αρκετά τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την αναζήτηση μεσοεπιθετικού από τον Ολυμπιακού που να έχει τα χαρακτηριστικά του Ιβηρα άσου. Ο 24χρονος, που έκλεψε την παράσταση στην ταινία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, ζει το όνειρό του στην Αγγλία. Είναι σε μια από τις καλύτερες ομάδες και έχει μπροστά του μια χρυσή ευκαιρία για να εδραιωθεί στη βασική 11άδα.

Φέτος, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την Premier League, αφού ήταν βασικός απέναντι στην Σέφιλντ και μάλιστα είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ της Γουλβς στην εκτός έδρας νίκη των Λύκων με 2-0. Ο Ντάνιελ έπαιξε πίσω από τους Χιμένεθ και Νέτο, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να αγωνίζεται ως 10άρι και να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση του παιχνιδιού της βρετανικής ομάδας.

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στην Σέφιλντ ανέβασε στα ύψη την αυτοπεποίθησή του και έκανε τον τεχνικό της Γουλβς, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Σήμερα, μάλιστα, υπήρξαν εξελίξεις στο εσωτερικό της Γουλβς, που αφορούν εμμέσως πλην σαφώς και τον Ντάνιελ Ποντένσε. Οι Λύκοι πούλησαν τον Ζοτα στην Λίβερπουλ, με τη μεταγραφή του Πορτογάλου να ανοίγει τον δρόμο στον πρώην άσο του Ολυμπιακού να δείξει τις ικανότητές του και να κερδίσει θέση βασικού στη βρετανική ομάδα. Η Γουλβς έβαλε στα ταμεία της 43 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Ζότα και παράλληλα ενεργοποιεί το μεγάλο πρότζεκτ που λέγεται «Ντάνιελ Ποντένσε».

Τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Ποντένσε συζητούσε για τη μεταγραφή του στην Γουλβς, αυτό που είχε ειπωθεί στην πλευρά του Πορτογάλου από τους ανθρώπους του βρετανικού συλλόγου είναι ότι τον θεωρούν ως το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ της ομάδας. Του είχαν πει ότι θεωρούν δεδομένη την πώληση ενός εκ των Ζότα ή Τραορέ και πως τον προορίζουν για βασικό. Σήμερα, έγινε αυτό που περίμενε ο Ποντένσε. Ο Ζότα πουλήθηκε στην Λιβερπουλ, με τον Ντάνιελ να έχει χρυσή ευκαιρία να εδραιωθεί στη βασική 11άδα της Γουλβς.

Πέρσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Πορτογάλος πραγματοποίησε συνολικά 13 συμμετοχές σε Premier League και Europa League, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ σε 465 λεπτά. Φέτος, στην πρώτη αγωνιστική έδειξε τις ικανότητές του, παίζοντας βασικός και βγάζοντας ασίστ. Μια σπουδαία εμφάνιση από τον Ποντένσε, που δείχνει έτοιμος να γίνει βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Γουλβς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ