Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 1-3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 1-3

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Όλντ Τράφορντ» στην επιστροφή της στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ήττα-σοκ στην 2η αγωνιστική αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν 3-1 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η οποία δεν είχε αγωνιστεί την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκίνησε με… το αριστερό στο πρωτάθλημα, καθώς την πλήγωσε ο πρώην παίκτης της, Βιλφρίντ Ζαχά, που πέτυχε δύο γκολ.

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε νωρίς το προβάδισμα. Ο Σλουπ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Τάουνσεντ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά έκανε το 0-1 στο 7ο λεπτό.

Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απαντήσει αλλά το σουτ του Πογκμπά κατέληξε στην αγκαλιά του Γκουαΐτα στο 20ό λεπτό, ενώ το φαλτσαριστό σουτ του ΜακΤόμινεϊ πέρασε ελάχιστα έξω δύο λεπτά αργότερα.

Η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον όχι μόνο διατήρησε το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος, αλλά το διεύρυνε.

Στο 68ο λεπτό, ο Αγιού έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Λίντελοφ και τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι.

Ένα πέναλτι, όμως, που αποδείχτηκε… μαρτυρικό, καθώς χρειάστηκε να εκτελεστεί δύο φορές.

Ο Αγιού αστόχησε, αλλά ο Άτκινσον, μετά από χρήση του VAR, διέταξε επανάληψη καθώς ο Ντε Χέα δεν πατούσε στη γραμμή. Τη δεύτερη εκτέλεση ανέλαβε ο Ζαχά, ο οποίος ευστόχησε για το 0-2 στο 74ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 80ό λεπτό μείωσαν σε 1-2 με τον Φαν ντε Μπεκ να πλασάρει από κοντά και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα.

Ωστόσο, η Πάλας βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι παίκτες του Χόντγκσον βρήκαν ανοργάνωτη την άμυνα της Γιουνάιτεντ, ο Ζαχά βρέθηκε στην περιοχή, άντεξε στο χαλαρό μαρκάρισμα του Λίντελοφ και τιμώρησε ξανά την ομάδα του Σόλσκιερ, κάνοντας το 1-3 στο 85ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν άλλη απάντηση μέχρι το τέλος, κι έτσι… γκέλαραν με το καλημέρα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Σο, Μαγκουάιρ, Φοσού Μενσά (81’ Ιγκαλό_, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (67’ Φαν ντε Μπεκ), Φερνάντες, Τζέιμς (46’ Γκρίνγουντ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Σακό, Μίτσελ, Σλουπ (75’ Εζέ), ΜακΚάρθι (88’ Μιλιβόγιεβιτς), ΜακΆρθουρ, Τάουνσεντ, Ζαχά, Αγιού (81’ Μπατσουαγί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ