Μπέιλ : «Ενθουσιασμένος που γύρισα, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Μπέιλ : «Ενθουσιασμένος που γύρισα, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Τότεναμ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε στο Λονδίνο και την Τότεναμ μετά από επτά χρόνια απουσίας. Ο Ουαλός εξτρέμ θα αγωνιστεί ως δανεικός στα «σπιρούνια» ενώ το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης, λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ο διεθνής εξτρέμ προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που επέστρεψε. Μάλιστα, έκανε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Μουρίνιο να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Είναι τέλειο που επέστρεψα. Είναι σύλλογος με ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Είναι εδώ που έκανα όνομα και είναι φανταστικός σύλλογος και οπαδούς. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πίσω Τώρα είναι ευκαιρία να αποκτήσω ξανά φυσική κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα ώστε να κερδίσουμε τρόπαια.

Πάντα πίστευα ήδη από την ημέρα που έφευγα πως θα επέστρεψα κάποια στιγμή και τώρα η ευκαιρία έγινε πραγματικότητα. Νομίζω ήταν η καλύτερη στιγμή για εμένα. Είμαι πεινασμένος και έχω κίνητρο για να κυνηγήσω πράγματα για την Τότεναμ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Επιστρέφω με την ψυχολογία ότι μπορούμε να κερδίσουμε τρόπαια, ότι όλα είναι πιθανά.

Ο σύλλογος από τότε που έφυγα αναπτυσσόταν διαρκώς και ακόμη και το νέο γήπεδο δείχνει την αλλαγή που υπάρχει στην ομάδα. Τώρα πρέπει να πάμε στο επόμενο επίπεδο, να κερδίσουμε τίτλους. Το λέω διαρκώς, όμως, αυτός είναι ο ένας και μοναδικός μας στόχος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ