Λέστερ – Μπέρνλι 4-2

Λέστερ – Μπέρνλι 4-2

Η Λέστερ επικράτησε 4-2 της Μπέρνλι στο «Κινγκ Πάουερ» και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League.

Η Λέστερ συνεχίζει αήττητη στην Premier League.

Παρότι βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς, οι «αλεπούδες» κατάφεραν και έκαναν την ανατροπή απέναντι στην Μπέρνλι και πήραν τη νίκη με 4-2, κάνοντας το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Μπέρνλι ξεκίνησε δυνατά στο ματς και πήρε νωρίς το προβάδισμα. Ο Τέιλορ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γουντ κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος και από κοντά νίκησε τον Σμάιχελ για το 0-1 στο 10ο λεπτό.

Ωστόσο, η απάντηση ήρθε άμεσα από πλευράς γηπεδούχων. Ο Βάρντι βρέθηκε στην περιοχή, έδωσε στον Καστάιν κι αυτός έστρωσε την μπάλα στον Μπαρνς, ο οποίος πλάσαρε στη γωνία του Πόουπ για το 1-1 στο 20ό λεπτό.

Οι δύο τερματοφύλακες κράτησαν το 1-1 στο ημίχρονο, αφού ο Σμάιχελ απέκρουσε το σουτ του Μπρέιντι στο 29ο λεπτό και στο 33ο ο Πόουπ έδιωξε την προσπάθεια του Μπαρνς.

Η Λέστερ έψαχνε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα και το βρήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 50ό λεπτό, ο Καστάιν έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Πίτερς, κι αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

Παίζοντας πλέον πιο άνετα, η ομάδα του Ρότζερς βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αγιόθε έκανε τρομερή προσπάθεια μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Τζάστιν από κοντά σημείωσε το 3-1.

Ο Σον Ντάις είδε την ομάδα του να μειώνει σε 3-2 χάρη στην κεφαλιά του Νταν στο 68ο λεπτό, αλλά ο Πρατ με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τη Λέστερ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάιν, Τζάστιν, Σογιουντσού, Τίλεμανς, Πράε (83’ Ολμπράιτον), Μεντί, Εντιντί, Μπαρνς (90+1’ Μόργκαν), Αγιόθε (63’ Μάντισον), Βάρντι.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Τέιλορ, Νταν, Γουέστγουντ, Μπρέιντι (40’ Πίτερς), Μπράουνχιλ, Ροντρίγκες (70’ Βίντρα), Γουντ, ΜακΝέιλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ