Ραγδαίες εξελίξεις: Η Σαουθάμπτον ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπουφάλ

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Σαουθάμπτον ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπουφάλ

Ο προπονητής της Σαουθάμπτον επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μαροκινού εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού.

Ο Σοφιάν Μπουφάλ αποτελεί τον βασικό στόχο του Ολυμπιακού για τα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον προπονητή της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάσενχουτλ, να επιβεβαιώνει την αποχώρηση του Μαροκινού εξτρέμ και να βάζει «φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γερμανού προπονητή, με τον ίδιο να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τους Αγιους για τον αντικαταστάτη του. Ο τεχνικός της βρετανικής ομάδας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Σοφιάν Μπουφάλ, τονίζοντας ότι η Σαουθάμπτον θα κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ, όταν αποχωρήσει από το ρόστερ ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός.

«Είναι δεδομένο ότι θα κινηθούμε για την απόκτηση εξτρέμ, μόλις αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας ο Μπουφάλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός κόουτς, με τα ρεπορτάζ στο Νησί να γράφουν ότι η Σαουθάμπτον ενδιαφέρεται για τον Χάρι Γουίλσον.  Τον εξτρέμ της Λίβερπουλ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπόρνμουθ. Οι δηλώσεις του Ραλφ Χάσενχουτλ, αλλά και το γεγονός ότι ο Γερμανός τεχνικός δεν τον είχε στην αποστολή στα πρώτα παιχνίδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, δείχνουν ότι οι Αγιοι έχουν αποφασίσει να πορευτούν χωρίς τον Σοφιάν Μπουφάλ.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού για τα άκρα, με την υπόθεσή του Αφρικανού ωστόσο να είναι πολύ δύσκολη. Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Μπέτις. Παράλληλα, όπως γράφουν σε Μαρόκο και Αγγλία, η Σαουθάμπτον τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει στα… ύψη τις απαιτήσεις της, γεγονός που δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Μπουφάλ ξεκίνησε την καριέρα του στη γαλλική Ανζέ (51 αγώνες, 4 γκολ, 5 ασίστ). Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τη Λιλ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις (51 ματς, 15 γκολ, 10 ασίστ), αναγκάζοντας τη Σαουθάμπτον να προσφέρει 18.7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2016, για να τον κάνει δικό της. Στην Αγγλία είχε δυσκολίες στην προσαρμογή, αλλά παρόλα αυτά έχει καταγράψει 84 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην ισπανική Θέλτα (35 ματς, 3 γκολ, 4 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ