Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0 (vids)

Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0 (vids)

Η Άστον Βίλα πήρε την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Άστον Βίλα πήρε τη νίκη στο «Βίλα Παρκ» με 1-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «χωριάτες» έκαναν σήμερα (21/9) την πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα λόγω αναβολής του παιχνιδιού της 1ης αγωνιστικής κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους.

Στο 12ο λεπτό η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ίγκαν μετά από το παρατεταμένο τράβηγμα στον Γουότκινς σε μια φάση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες.

Στο 34′ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα καθώς κέρδισαν πέναλτι. Ο Λάντστραμ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά αστόχησε καθώς απέκρουσε ο νεοαποκτηθείς Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Στο 63ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα καθώς ο Κόνσα διαμόρφωσε το 1-0. Έκτοτε, η Βίλα είχε κι άλλες ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει για δεύτερη φορά και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Σμιθ): Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Χούριχαν (62′ Ντέιβις), Λουίζ, ΜακΓκιν, Τρεζεγκέ, Γκρίλις, Γουότκινς

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Ο’ Κόνελ, Μπάσαμ (68′ ΜακΜπέρνι), Ίγκαν, Μπάλντοκ, Λάντστραμ, Μπέργκε, Φλεκ (63′ Όσμπορν), Στίβενς, ΜακΓκόλντρικ (31′ Αμπάντου), Μπερκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ