Μαρτίνες : «Λες και πέτυχα χατ-τρικ όταν απέκρουσα το πέναλτι» (pic & vid)

Μαρτίνες : «Λες και πέτυχα χατ-τρικ όταν απέκρουσα το πέναλτι» (pic & vid)

Ο πορτιέρο της Άστον Βίλα μίλησε για το ντεμπούτο του αλλά και το πέναλτι που απέκρουσε.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αποφάσισε να αποχωρήσει από την Άρσεναλ καθώς δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής. Έτσι, πήρε μεταγραφή στην Άστον Βίλα, με την οποία έκανε το επίσημο ντεμπούτο του, την Δευτέρα (21/09) κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Μάλιστα, ο Αργεντινός τερματοφύλακας απέκρουσε και πέναλτι, ενώ το σκορ είναι ήταν στο 0-0 στο 36ο λεπτό. Ο ίδιος μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή αλλά και την συγκεκριμένη φάση που κράτησε «όρθια» την Άστον Βίλα και εν τέλει της έδωσε τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά είπε: «Όταν παίρνεις τους τρεις βαθμούς, κρατάς ανέπαφη την εστία και “βγάζεις” ένα πέναλτι, είναι σαν να πετυχαίνεις χατ τρικ, για εμένα. Νιώθω μέρος της ομάδας από την πρώτη ημέρα και αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου και στο προσωπικό.

Όταν έρχεσαι σε ένα νέο σύλλογο και κάνεις μόλις τέσσερις ή πέντε προπονήσεις, αλλά τα παιδιά, οι οπαδοί και το προσωπικό σε καλωσορίζουν υπέροχα, σε βοηθάει να αποδόσεις καλύτερα. Πρέπει να δίνω αυτοπεποίθηση στην αμυντική τετράδα. Αυτός ήταν ο μοναδικός μου στόχος, το κατάφερα και ευελπιστώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό σε ολόκληρη τη σεζόν, διαρκώς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ