Τότεναμ : Δίνει 50 εκατ. ευρώ για Σκρίνιαρ

Τότεναμ : Δίνει 50 εκατ. ευρώ για Σκρίνιαρ

Τον κεντρικό αμυντικό της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ προσπαθεί να κάνει δικό της η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο η οποία του προσφέρει 50 εκ. ευρώ.

Η Τότεναμ κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 50 εκ. ευρώ στην Ίντερ για να κάνει δικό της τον Μίλαν Σκρίνιαρ , ωστόσο υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τα «σπιρούνια» έχουν ξεκινήσει από τις αρχές καλοκαιριού, συζητήσεις με τον 25χρονο αμυντικό, για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Μάλιστα, άνθρωποι της Τότεναμ, συναντήθηκαν πρόσφατα στο Μιλάνο για να συζητήσουν με τον παίκτη το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αγγλία. Ο Σλοβάκος βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες προς πώληση και το ποσό που θέλουν να εισπράξουν ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή τη στιγμή προσφορά της Τότεναμ φτάνει μέχρι και τα 50 εκατ. ευρώ συν μπόνους τα οποία θα πάρει ο Σκρίνιαρ , αν υπογράψει.

Στην Ίντερ θα περιμένουν λίγο ακόμη κι αν συνειδητοποιήσουν πως δεν υπάρχει άλλη πρόταση που να ξεπερνά αυτό το ποσό, τότε θα πει το πολυπόθητο «ναι» στα «σπιρούνια». Ο 25χρονος αγωνίζεται από τη σεζόν 2017/18 στην Ίντερ και έχει κάνει 128 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ πέρσι μέτρησε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ