Εσπασε… στοιχειωμένο ρεκόρ η Έβερτον του Αντσελότι!

Εσπασε… στοιχειωμένο ρεκόρ η Έβερτον του Αντσελότι!

Τα «ζαχαρωτά» έχουν κάνει τρομερή εκκίνηση στην εφετινή Premier League! 3/3 και... συνεχίζουν.

Μετά από πολύ καιρό, η… μπλε μεριά του Μέρσεϊσαϊντ πανηγυρίζει και ονειρεύεται. Η Έβερτον του Κάρλο Αντσελότι έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην εφετινή Premier League, καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές, μετράει ισάριθμα τρίποντα.

Τα «Ζαχαρωτά», με τέρματα των Κάλβερ Λούιν και Ριτσάλιντσον πέρασαν από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Προηγούμενα… θύματά τους η Τότεναμ και η Γουέστ Μπρομ. Η ομάδα του Αντσελότι άλωσε την έδρα των «σπιρουνιών», ενώ διέσυρε με 5-2 και το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς.

Μετά και το διπλό στο Σέλχαστ Παρκ, η Έβερτον έσπασε ένα… στοιχειωμένο ρεκόρ, που κράταγε από το μακρινό 1993. Συγκεκριμένα, η σεζόν 1993-1994 ήταν και η τελευταία που τα «Ζαχαρωτά» έκαναν το 3/3 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος

Σαουθάμπτον Εβερτον (0-2), Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι (1-0) και Έβερτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (4-2) ήταν τα τότε αποτελέσματα της Έβερτον, με την Νιουκάστλ να της χαλάει το σερί.

Την επόμενη αγωνιστική, το σύνολο του Αντσελότι υποδέχεται την Γουέστ Χαμ και φιλοδοξεί στην διεύρυνση του νικηφόρου του σερί.

Παράλληλα, αν υπολογίσουμε και τις δυο νίκες για το League Cup, φτάνουμε σε ακόμη ένα ρεκόρ που πιάνει… αράχνες. Η τελευταία φορά που οι «μπλε» επικράτησαν στα πέντε πρώτα τους παιχνίδια ήταν τη σεζόν 1938-1939.

Την προηγούμενη σεζόν, η Έβερτον τερμάτισε 12η στην Premier League, βλέποντας με… κιάλια τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο και τον Χάμες Ροντρίγκες στο σχήμα, τα «Ζαχαρωτά» δείχνουν ικανά για μεγάλα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ