Τρένο η Λιντς, 14 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια πρωταθλήματος (pic)

Τρένο η Λιντς, 14 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια πρωταθλήματος (pic)

Η Λιντς κατάφερε να φύγει με το μεγάλο «διπλό» από την έδρα της Σέφιλντ και να συνεχίσει ένα απίστευτο σερί που έχει χτίσει από την περασμένη σεζόν.

«Απόδραση» από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τη Λιντς, με τα «παγώνια» να φεύγουν με το «διπλό» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και να βάζουν το δεύτερο φετινό τρίποντο στο σακούλι. Η αρμάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έπαιξε για ακόμη μια φορά με το «αλέγκρο» στιλ που συνηθίζει να εμφανίζει καταφέρνοντας να γράψει την δεύτερη της νίκη στην επιστροφή της στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Για τη Λιντς αυτή ήταν η 14η της νίκη στα τελευταία 17 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει. Μια επίδοση που αυτή τη στιγμή δεν την έχει καμία ομάδα στην Premier League, ασχέτως εάν στον αριθμό αυτόν υπολογίζονται και τα περσινά παιχνίδια από την Championship.

Ο «λόκο» Μπιέλσα έχει φτιάξει μια ομάδα που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να είναι και φαίνεται έτοιμη να βάλει δύσκολα σε πολλούς «μεγάλους». Μάλιστα τα «παγώνια» έχουν καταφέρει να κερδίσουν τα 11 από τα 14, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ