Μάντσεστερ Σίτι : Παίρνει τον Ρούμπεν Ντίας από την Μπενφίκα

Μάντσεστερ Σίτι : Παίρνει τον Ρούμπεν Ντίας από την Μπενφίκα

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να θεωρείται ο Ρούμπεν Ντίας, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την μετακίνηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού από την Μπενφίκα.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα βγάλει από τα ταμεία της 68 εκατομμύρια ευρώ με σκοπό να ολοκληρώσει ακόμα μία μεταγραφή. Ο λόγος για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό της Μπενφίκα Ρούμπεν Ντίας.

Τα προβλήματα στην άμυνα των «πολιτών» χωλαίνουν κι ο Γκουαρδιόλα ψάχνει κάθε τρόπο να τα επιλύσει. Στα μάτια του 23χρονου Ντίας βλέπει έναν  πρωτοκλασάτο στόπερ ο οποίος θα συμβάλει τα μέγιστα για να φτάσει η Σίτυ σε ακόμα ένα πρωτάθλημα.Οι αετοί της Λισαβόνας επιβεβαίωσαν αυτή την συμφωνία και έτσι ο Ντίας θα γίνει κάτοικος Αγγλίας για το ποσό των 68 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ άλλα 3,6 εκατομμύρια θα αφορούν μπόνους επίτευξης στόχων.

Επίσης το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Νίκολας Οταμέντι, ο οποίος θα γίνει παίκτης της Μπενφίκα για το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει στην Πορτογαλία, όπου είχε φορέσει τη φανέλα της Πόρτο – μεγάλης αντιπάλου της Μπενφίκα – από το 2010 έως το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ