O Κάριους στην Ουνιόν Βερολίνου

O Κάριους στην Ουνιόν Βερολίνου

Επιστροφή στο γερμανικό πρωτάθλημα και την Ουνιόν Βερολίνου για τον Λορίς Κάριους, καθώς δεν αναμένεται να βρει χρόνο συμμετοχής στη Λίβερπουλ.

Ο Λορίς Κάριους θα επαναπατριστεί όπως όλα δείχνουν για λογαριασμό της Ουνιόν Βερολίνου. Στα ίδια μέρη που έκανε γνωστό το όνομα του, θα προσπαθήσει πάλι να το ξαναφτιάξει. Στο πρωτάθλημα που έκανε τις τελευταίες καλές του εμφανίσεις, θα παλέψει να σώσει την καριέρα του.

Ο 27χρονος Γερμανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε, ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, την τελευταία διετία στη Μπεσίκτας, μετρώντας 55 αγώνες κάτω από τα δοκάρια της στο τουρκικό πρωτάθλημα, συν άλλους 10 στο Europa League, αλλά λύθηκε το συμβόλαιο του και επέστρεψε στη Λίβερπουλ.

Δεν είναι, όμως, στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ και του ζήτησε να βρει νέα ομάδα. Αυτή φαίνεται να είναι η Ουνιόν Βερολίνου, η οποία είναι στις τελικές επαφές για να τον αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο.

Χρόνος υπάρχει ακόμα στην κλεψύδρα για αυτόν, αρκεί να το πιστέψει και να προσπαθήσει να μας υπενθυμίσει τον καλό λόγο που τον μάθαμε όλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ