Φούλαμ – Άστον Βίλα 0-3 (vid)

Φούλαμ – Άστον Βίλα 0-3 (vid)

Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά, η Άστον Βίλα απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα της Φούλαμ (0-3), κάνοντας το δύο στα δύο στη φετινή Premier League.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, ωστόσο είναι μερικά παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν ακόμη και τώρα πολλά… Ένα τέτοιο ήταν και το Φούλαμ – Άστον Βίλα, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν την παραμονή στην Premier League.

Η Άστον Βίλα «άλωσε» το Craven Cottage επικρατώντας με 3-0, της νεοφώτιστης Φούλαμ, έχοντας πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο, Τζακ Γκρίλις.

Οι «χωριάτες» προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον αρχηγό τους, με τον Γκρίλις να εκμεταλλεύεται μια τρομερή μπαλιά του ΜακΓκιν και να την τελειώνει ιδανικά, βάζοντας μπροστά την ομάδα του.

Μόλις 11 λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα του, με τον ΜακΓκιν να «σερβίρει» ξανά και τον Χούριχεϊν να γράφει το 0-2 στα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Βίλα «κλείδωσε» οριστικά το «τρίποντο» με γκολ του Τάιρον Μινγκς.

Η Φούλαμ δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της, ωστόσο κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, το οποίο ακυρώθηκε με τη βοήθεια του VAR.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν «αθόρυβα», με την Άστον Βίλα να παίρνει τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ