Μάντσεστερ Σίτι : Ανακοινώνει τον Λαπόρτ

Μάντσεστερ Σίτι : Ανακοινώνει τον Λαπόρτ

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εϊμερίκ Λαπόρτ είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα καταβάλλει τη ρήτρα των 65 εκατομμυρίων ευρώ στους Βάσκους.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Εϊμερίκ Λαπόρτ, που αγωνίζεται στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η αγγλική ομάδα θέλει να ενισχύσει την άμυνα της και ο Πεπ Γκουαρντιόλα επέλεξε τον 23χρονο μπακ, για τον οποίο η διοίκηση των πολιτών θα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του από τους Βάσκους, ύψους 65 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ ο Λαπόρτ έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Μάντσεστερ για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές πάνω από τα έξι εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως ο Γάλλος αγωνίζεται από το 2012 στην Αθλέτικ και η απόκτησή του τότε είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις, αφού δεν σχετίζεται με τη χώρα των Βάσκων.

Γρήγορα όμως έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της βασικής ενδεκάδας και συνολικά έχει 222 συμμετοχές σε έξι χρόνια, και τώρα ετοιμάζει τις αποσκευές του για την Αγγλία και το Μάντσεστερ.

Η μεταγραφή αυτή θα είναι η δεύτερη ακριβότερη στην Ιστορία της Σίτι, μετά τα 74 εκατ. ευρώ, που είχε δαπανήσει το καλοκαίρι του 2015 για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τη Βόλφσμπουργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ