Ζότα : «Μου έχουν φερθεί τρομερά από την ημέρα που ήρθα» (pic)

Ζότα : «Μου έχουν φερθεί τρομερά από την ημέρα που ήρθα» (pic)

Ο Πορτογάλος εξτρεμ σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ και αναφέρθηκα στην συμπεριφορά της ομάδας απέναντί του.

Ο Ντιόγο Ζότα σκόραρε το παρθενικό του γκολ με την Λίβερπουλ, στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος εξτρεμ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο του γκολ με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Πάνω σε αυτό αλλά και στην γενικότερη συμπεριφορά του συλλόγου, αναφέρθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων». Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος τόνισε ότι από την ημέρα που έχει ξεκινήσει προπονήσεις, όλοι του φέρονται άψογα ενώ χαραγμένο στην μνήμη του θα μείνει η στιγμή του γκολ, όπου όλοι παίχτες πήγαν να πανηγυρίσουν.

Αναλυτικά είπε: «Είναι όλοι τους Πρωταθλητές κόσμου και ήρθαν να πανηγυρίσουν μαζί μου. Μου έχουν φερθεί τρομερά και θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Σημαίνει πολλά για εμένα που ήρθαν όλοι να με αγκαλιάσουν. Μακάρι να πετύχουμε πολλά πράγματα παρέα».

Για τον Ζότα μίλησε και ο Γιούργκεν Κλοπ, αναφέροντας: «Για περίπου 60-70 λεπτά έβλεπε τις κινήσεις του Μανέ κι έπειτα μπήκε στο γήπεδο και έκανε σωστά όλα όσα έπρεπε. Δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ που πέτυχε και δεν θα το ξεχάσω κι εγώ. Ήταν ένα πολύ καλό ντεμπούτο για εκείνον στο πρωτάθλημα μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ