Λιντς : Πλησιάζει σε Κιζάνς (pic)

Λιντς : Πλησιάζει σε Κιζάνς (pic)

Οι νεοφώτιστοι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μικαέλ Κιζάνς.

Η Λιντς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την φετινή σεζόν καθώς έχει συλλέξει έξι βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Οι νεοφώτιστοι δείχνουν ότι επέστρεψαν στην Premier League για να μείνουν ωστόσο η ενίσχυση δεν σταματάει και μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ετοιμάζεται για την ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φραμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μικαέλ Κιζάνς είναι πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Αγγλία και την Λιντς. Ο 21χρονος Γάλλος δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και έτσι ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου. Τα «παγώνια» κινήθηκαν άμεσα για να τον κάνουν δικό τους και πλέον η μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία.

Αν και αρχικά, είχε ακουστεί ότι ο αγγλικός σύλλογος θα προχωρήσει δανεισμό του ποδοσφαιριστή, εν τέλει, η παραχώρηση του νεαρού μέσου θα γίνει με κανονική μεταγραφή. Οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων συνεχίζονται, με το ποσό που θα ικανοποιεί αμφότερες, να είναι στα 20 εκατ. ευρώ.

Όσο για την πλευρά του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Ο Κιζάνς έχει συμφωνήσει με την Λιντς για πενταετές συμβόλαιο και με αυξημένες αποδοχές ενώ θα έχει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Με την Μπάγερν Μονάχου έπαιξε σε 11 παιχνίδια και είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ