Αρτέτα : «Η Λίβερπουλ έχει θέσει πολύ ψηλά το επίπεδο στην Premier League»

Αρτέτα : «Η Λίβερπουλ έχει θέσει πολύ ψηλά το επίπεδο στην Premier League»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, αποθέωσε τη Λίβερπουλ για την ποιότητα του παιχνιδιού της, ενώ ήθελε να δει τους παίκτες του να αντιδρούν καλύτερα στην πίεση που δέχτηκαν από τους «κόκκινους».

Παρότι προηγήθηκε νωρίς, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ, καθώς ηττήθηκε με 3-1 στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, αναγνώρισε την ανωτερότητα των «κόκκινων» και τόνισε πως οι παίκτες του θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπίσει καλύτερα την πίεση που δέχτηκαν.

«Η Λίβερπουλ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μείναμε στο παιχνίδι για σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα. Θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες λίγο καλύτερα, δεχθήκαμε το γκολ πολύ νωρίς. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες.

Είναι μαζί για πέντε χρόνια, έχουν μεγάλη πίστη και εξαιρετικές μεταγραφές kai βελτιώνουν τους παίκτες που έχουν. Έχουν θέσει το επίπεδο, στο υψηλότερο που ήταν στην Premier League για πολλά χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ