Μάνατζερ Φαν Ντε Μπέεκ : «Ο κορωνοϊός χάλασε την μεταγραφή του στην Ρεάλ»

Μάνατζερ Φαν Ντε Μπέεκ : «Ο κορωνοϊός χάλασε την μεταγραφή του στην Ρεάλ»

Ο Γουίδο Άλμπερς είναι ο μάνατζερ του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ και μίλησε για την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στο πως χάλασε η μετακίνηση του στην Ρεάλ.

Ο Ολλανδός μέσος, Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ έμοιαζε να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την μεταγραφή του, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε ταχύτερα στο μεταγραφικό παζάρι «κλέβοντας» τον ουσιαστικά μέσα από τα χέρια των «Μαδριλένων».

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Γουίδο Άλμπερς ξετυλίγει το κουβάρι μίας εκ των πιο πολυσυζητημένων μεταγραφών του καλοκαιριού κι εξηγεί πως ο Φαν Ντε Μπέεκ αντί να μπει στο αεροπλάνο για Ισπανία, πήρε την πτήση με προορισμό την Αγγλία.

Αναλυτικά όσο δήλωσε ο μάνατζερ του Ολλανδού, Γουίδο Άλμπερς:

«Είχαμε συμφωνήσει από πέρυσι με την Ρεάλ, για να αποχωρήσει ο Φαν Ντε Μπέεκ από τον Άγιαξ και να πάει στη Μαδρίτη. Ηταν συμφωνημένη η μεταγραφή μαζί με του Ντε Λιχτ στην Γιουβέντους. Τελικά, παρέμεινε στον Αγιαξ. Αλλά τα είχαμε όλα κανονισμένα ότι την επόμενη σεζόν, δηλαδή αυτήν, θα φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ. Μάλιστα, εγώ πήγα στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψα τα απαραίτητα έγγραφα. Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα πάντα και η μεταγραφή του Φαν Ντε Μπέεκ στη Ρέαλ… καταστράφηκε, αφού κατέληξε στη Γιουνάιτεντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ