Αλέξις Σάντσες : «Ποτέ δεν μου είπε ο Ανρί να φύγω από την Άρσεναλ» (pic)

Αλέξις Σάντσες : «Ποτέ δεν μου είπε ο Ανρί να φύγω από την Άρσεναλ» (pic)

Καμία επιρροή δεν άσκησε ο Τιερί Ανρί στον Αλέξις Σάντσες, προκειμένου να φύγει από την Άρσεναλ, όπως έκανε γνωστό μέσω Twitter ο Χιλιανός επιθετικός.

Ο Αλέξις Σάντσες πριν από μερικές ημέρες ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ με τους Κανονιέρηδες να χάνουν ακόμη ένα σημαντικό παίκτη τα τελευταία χρόνια.

Λίγο πριν γίνει το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί. Μία από τις φήμες που «έπαιξε» δυνατά ήταν ότι ο Τιερί Ανρί έβαλε λόγια στον Χιλιανό επιθετικό, προκειμένου να πάρει αυτή την απόφαση και ν’ αφήσει στα κρύα του λουτρού τους Κανονιέρηδες.

Ωστόσο, ο έμπειρος φορ μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter διέψευσε όλα τα παραπάνω και τόνισε πως ήταν καθαρά δική του απόφαση να πάρει μεταγραφή στους Κόκκινους Διαβόλους.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Ανρί ποτέ δεν μου είπε να φύγω από την ομάδα. Ήταν μία δική μου απόφαση. Εκείνος ΑΓΑΠΑΕΙ την ομάδα και κάποια μέρα θα ήταν πολύ ωραίο να τον δούμε σαν προπονητή της Άρσεναλ, μιας και αγαπάει την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ