Mάνατζερ του Φαν ντε Μπέεκ σε Σόλσκιερ : «Απαράδεκτο να μην τον έχει βασικό»

Mάνατζερ του Φαν ντε Μπέεκ σε Σόλσκιερ : «Απαράδεκτο να μην τον έχει βασικό»

Ο Γουίδο Άλμπερς αναφέρθηκε στον χρόνο συμμετοχής που δίνει ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ αποτέλεσε μία από τις μεταγραφικές εκπλήξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός μέσος άφησε τον Άγιαξ για να φορέσει την φανέλα των «μπέμπηδων», ωστόσο δεν έχει πάρει τον χρόνο που ήθελε στα τελευταία παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος μετράει τέσσερις συμμετοχές με συνολικά 191 λεπτά παρουσίας. Πάνω σε αυτό, στάθηκε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γουίδο Άλμπερς, ο οποίος ξέσπασε κατά του τεχνικού στον αγγλικό σύλλογο, Όλε Σόλσκιερ, αναφέροντας ότι είναι απαράδεκτο να μην τον έχει βασικό.

Αναλυτικά είπε: «Να παίξει ο Ντόνι ως αλλαγή; Απαράδεκτο! Δεν μου άρεσε καθόλου η απόφαση του προπονητή της Γιουνάιτεντ και ήταν τελείως λάθος. Μπορώ να μπω στη θέση του Ντόνι και ούτε εμένα θα μου άρεσε να έμπαινα στα τελευταία τέσσερα λεπτά του αγώνα. Καλύτερα να με άφηνε ο προπονητής μου στον πάγκο.

Η αλήθεια είναι πως μπήκε στο τέλος της αναμέτρησης και έκανε τη διαφορά. Κέρδισε το πέναλτι, το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του σε νεκρό χρόνο. Τα πήγε πάρα πολύ καλά στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Κανονικά έπρεπε να είχανε χάσει με 7-1. Η Μπράιτον έχασε πέντε δοκάρια. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό σε μια ομάδα, όπως η Γιουνάιτεντ. Πρέπει να διορθώσουν πολλά πράγματα, αν θέλουν να έχουν τύχη σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ