Η Άρσεναλ απέλυσε τη μασκότ της λόγω περικοπών (pic)

Η Άρσεναλ απέλυσε τη μασκότ της λόγω περικοπών (pic)

Ο «Gunnersaurus», η μασκότ της Άρσεναλ εδώ και 27 χρόνια αποτελεί παρελθόν από την ομάδα προκαλώντας απογοήτευση στον κόσμο του συλλόγου.

Μια πολύ άσχημη είδηση έγινε γνωστή για την Άρσεναλ. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο «Gunnersaurus», η θρυλική μασκότ των «κανονιέρηδων», απολύθηκε από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, λόγω περικοπών που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος, ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού και των μειωμένων εσόδων του.

Ο Τζέρι Κούι, που φορούσε τη στολή της μασκότ από το 1993, ενημερώθηκε για την απόλυσή του το πρωί της Δευτέρας (5/10), καθώς το κλαμπ έκρινε την παρουσία του ως περιττή, απ’ τη στιγμή που δεν αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα οπαδοί στο «Emirates» λόγω του κορωνοϊού.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ πάντως αντέδρασαν πολύ έντονα στην απόφαση της διοίκησης του συλλόγου και μάλιστα ξεκίνησαν κι έναν έρανο στο GoFundMe, υπέρ του Κούι, όπου σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 1.000 λίρες Αγγλίας.

«Ο «Gunnersaurus» είναι η μασκότ της Άρσεναλ εδώ και 27 χρόνια. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του κλαμπ και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να… εξαφανιστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά μία ιστοσελίδα φίλων της αγγλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ