Οζίλ : Πληρώνει τη μασκότ της Άρσεναλ

Οζίλ : Πληρώνει τη μασκότ της Άρσεναλ

Ο Μεσούτ Οζίλ προσφέρθηκε να πληρώνει τον προσφάτως απολυμένο υπάλληλο που ντυνόταν ως η μασκότ της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ απέλυσε τον υπάλληλο που ντυνόταν ως η μασκότ «Gunnersaurus» λόγω των περικοπών που έφερε ο κορωνοϊός.

Ο Τζέρι Κιούι είχε τον ρόλο να διασκεδάζει τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας στο «Έμιρεϊτς» ως ο «πράσινος δεινόσαυρος» και οι «κανονιέρηδες» δήλωσαν ότι η μασκότ θα επιστρέψει όταν επιτραπεί ξανά η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Απλώς δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη αν ο Κιούι θα συνεχίσει σε αυτόν τον ρόλο.

Οι Λονδρέζοι αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο Gunnersaurus θα είναι πάντα σημαντικό μέρος της Άρσεναλ και ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά να διασκεδάζει τους οπαδούς μας όταν θα τους επιτραπεί να επιστρέψουν στους αγώνες».

Ο Μεσούτ Οζίλ που είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες της ομάδας προσφέρθηκε να πληρώνει τον μισθό του Κιούι για όσο διάστημα θα παραμείνει στον σύλλογο.

Για το γεγονός αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Ήμουν τόσο λυπημένος που ο Τζέρι ο γνωστός, διάσημος και πιστός μασκότ μας και αναπόσπαστο μέλος του συλλόγου μας απολύθηκε μετά από 27 χρόνια. Ως εκ τούτου, προσφέρομαι να αποζημιώσω την Άρσεναλ με τον πλήρη μισθό του μεγάλου πράσινου άνδρα μας, αρκεί να είμαι παίκτης της Άρσεναλ. Έτσι ο Τζέρι μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του που αγαπά τόσο πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ