«Ο Ποκετίνο ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του Σόλκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Ο Ποκετίνο ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του Σόλκιερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Αργεντινός προπονητής είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται σε δύσκολη θέση έπειτα από το κακό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν. Ο Νορβηγός προπονητής, έπειτα από την βαριά ήττα με 6-1 από τη Τότεναμ, βλέπει το μέλλον του στον σύλλογο να είναι στον «αέρα».

Σύμφωνα με την «Mirror», η διοίκηση των «μπέμπηδων» δεν έχει άλλη υπομονή και φαίνεται ότι ο Σόλσκιερ δύσκολα θα αντιστρέψει την κατάσταση. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως έχει βρεθεί και ο διάδοχος του Νορβηγού τεχνικού και ακούει στο όνομα Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός προπονητής είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει τις τύχες του αγγλικού συλλόγου και όλα δείχνουν ότι αυτός θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σόλσκιερ, σε περίπτωση που απολυθεί. Να θυμίσουμε πως ο 48χρονος προπονητής είναι χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο του 2019, όταν απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Τότεναμ έπειτα από πέντε συνεχόμενα χρόνια παρουσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ