Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ξέσπασε στο ημίχρονο με την Τότεναμ ο Φερνάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ξέσπασε στο ημίχρονο με την Τότεναμ ο Φερνάντες

«Χαμός» έγινε στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια της ανάπαυλάς της αναμέτρησης με την Τότεναμ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να ξεσπάει και να φωνάζει στους συμπαίκτες του!

Μία από τις πιο ντροπιαστικές ήττες της ιστορίας της γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τελευταία αγωνιστική πριν από το «μπρέικ» των Εθνικών… Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με το βαρύ 6-1 στο «Ολντ Τράφορντ», με τους ποδοσφαιριστές του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να δέχονται τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Αυτός ήταν και ο λόγος ώστε να «τιναχτούν» τα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Μπρούνο Φερνάντες δεν πίστευε σε αυτό που βίωνε, ξεσπώντας προς τους συμπαίκτες του. Ο Πορτογάλος άσος κατηγόρησε μερικούς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για την εικόνα της ομάδας, ζητώντας τους να παίξουν για το έμβλημα του συλλόγου.

«Είμαστε άθλιοι, ντρέπομαι για αυτό που βλέπω. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό. Ξυπνήστε όλοι», ήταν μερικές από τις φράσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ