Μάντσεστερ Σίτι : Πρώτος στόχος του Γκουαρντιόλα ο Χάαλαντ (pic)

Μάντσεστερ Σίτι : Πρώτος στόχος του Γκουαρντιόλα ο Χάαλαντ (pic)

Οι «πολίτες» ψάχνουν από τώρα τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγκουέρο και ο Νορβηγός επιθετικός είναι ο εκλεκτός του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βλέπει τον Σέρχιο Αγκουέρο να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι και ήδη ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Συγκεκριμένα, η συνεργασία του έμπειρου φορ με την Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος μπορεί να επιλέξει που θα συνεχίσει την καριέρα του ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με το «Don Balon», ο Ισπανός προπονητής της αγγλικής ομάδας έχει στην κορυφή της λίστας του, τον υπερταλαντούχο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο 20χρονος επιθετικός είναι ο εκλεκτός του Πεπ για την αντικατάσταση του Αργεντινού άσου και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές μεταξύ της Σίτι και της Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει αρκετές δυσκολίες, καθώς στο συμβόλαιο του Χάαλαντ υπάρχει ρήτρα 70 εκατ. ευρώ, η οποία δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι το 2022. Φυσικά, από την πλευρά του αγγλικού συλλόγου δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τόσο πολύ. Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, η Σίτι είναι έτοιμοι να προσφέρει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ στους Βεστφαλούς προκείμενου να κάνει δικό της τον νεαρό επιθετικό.

Να θυμίσουμε πως ο 20χρονος άσος δεν έχει συμπληρώσει ένα χρόνο παρουσίας στη Ντόρτμουντ και ήδη μετράει 21 τέρματα σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, ο Κουν Αγκουέρο, είναι μέλος των «πολιτών» από το 2011 και έχει προσφέρει 254 γκολ και 73 ασίστ σε διάστημα 370 παιχνιδιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ