Βενγκέρ : «Μπορεί και τώρα να βοηθήσει ο Οζίλ»

Βενγκέρ : «Μπορεί και τώρα να βοηθήσει ο Οζίλ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Μεσούτ Οζίλ και ξεκαθάρισε πως μπορεί ακόμη και σήμερα να βοηθήσει.

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στο BBC για τον Μεσούτ Οζίλ και πήρε το μέρος του. Ο 31χρονος Γερμανός σταρ παραμένει στο «ψυγείο», καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μίκελ Αρτέτα και ο Γάλλος τεχνικός, που έχει συνδέσει τ’ όνομα του με την ιστορία της ομάδας του Λονδίνου, υποστήριξε πως με την κατάλληλη διαχείριση ο Οζίλ μπορεί να βοηθήσει τους «κανονιέρηδες».

«Είναι κρίμα για την Αρσεναλ να μην μπορεί να αξιοποιήσει έναν παίκτη σαν τον Οζίλ. Είναι κακό και για εκείνον καθώς βρίσκεται σε ηλικία που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα με το ταλέντο που έχει, είναι κακό και για την Αρσεναλ γιατί πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη, που μπορεί να κρίνει ένα παιχνίδι μόνο με μια τελική πάσα», δήλωσε σχετικά ο Βενγκέρ και συμπλήρωσε:

«Ας μην ξεχνάμε ποιος είναι ο Οζίλ, είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και έχει παίξει και στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενσωματωθεί ξανά στα πλάνα του προπονητή του.» Να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λονδίνου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και έχει ετήσιες αποδοχές περίπου στα 20 εκατ. ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ