Βέρνερ : «Ήταν όνειρο ζωής να παίξω στην Premier League»

Βέρνερ : «Ήταν όνειρο ζωής να παίξω στην Premier League»

Ο Τίμο Βέρνερ δήλωσε πως παρακολουθούσε από μικρός την Premier League και νιώθει πως πραγματοποίησε το όνειρό του που αγωνίζεται τώρα στην Αγγλία με τη φανέλα της Τσέλσι.

O Τίμο Βέρνερ πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από τη Λειψία στην Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να δίνουν 45 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «μπλε» στις 29 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Τότεναμ στον 4ο Γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο 24χρονος έδωσε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της Τσέλσι και δήλωσε ότι ήταν το όνειρο της ζωής του να παίξει στην Premier League, την οποία παρακολουθούσε από μικρό παιδί.

«Η Premier League έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και τώρα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα σε όλο τον κόσμο. Για εμένα είναι όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το ότι παίζω τώρα στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Σαν παιδί δεν έβλεπα πολύ αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά έβλεπα τις ομάδες στο Champions League. Βλέπεις συλλόγους όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – αυτοί ήταν οι σύλλογοι που όταν ήμουν μικρός κέρδιζαν περισσότερο.

Βλέπεις τον νεαρό Ρονάλντο, ή όταν είσαι εδώ στην Τσέλσι τον Ντρογκμπά και τον Λάμπαρντ που είναι ο προπονητής. Έχουν πολλούς θρύλους στον σύλλογο.

Όταν έρχεσαι εδώ δουλεύουν στον σύλλογο, όταν τους βλέπεις σαν παιδί είναι ο Άσλεϊ Κόουλ, ο Λάμπαρντ, ο Τσεχ και λες πως είναι απίστευτο που είμαι εδώ μαζί τους», ήταν τα λόγια του Βέρνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ