«Εκκαθάριση» στη Γιουνάιτεντ : Τελειώνουν εντός 24ώρου πέντε παίκτες

«Εκκαθάριση» στη Γιουνάιτεντ : Τελειώνουν εντός 24ώρου πέντε παίκτες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωράει άμεσα στην ολοκλήρωση της συνεργασίας της με πέντε παίκτες, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως θα φύγουν εντός 24ώρου από τον σύλλογο.

Στο Ολντ Τράφορντ έχουν μαζευτεί «μαύρα» σύννεφα μετά την εξευτελιστική «εξάρα» που δέχτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ πριν από δυο βδομάδες, με τον σύλλογο να ετοιμάζει δραστικές αλλαγές.

Η θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων παραμένει σταθερή τουλάχιστον προς το παρόν και θα κρίνεται ανάλογα τα αποτελέσματα, όμως ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές τόσο στο διοικητικό κομμάτι, αλλά κυρίως μέσα στην ομάδα. Καταρχάς η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ανθρώπου που θα γνωρίζει το αντικείμενο προκειμένου να μπει στο πλευρό του Εντ Γουντγουορντ, με τον Έντγουιν Φαν Ντερ Σάαρ να είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει τη θέση.

Όμως, οι εξελίξεις «τρέχουν» και είναι άμεσες κυρίως στο επίπεδο των παικτών με τον Σόλσκιερ, σε συνεργασία με τον Γουντγουορντ να έχουν πάρει σκούπα και να ετοιμάζονται να «ξεφορτωθούν» άμεσα πέντε ποδοσφαιριστές. Μάλιστα δεν αποκλείεται οι συγκεκριμένοι πέντε να «τελειώσουν» ακόμα και εντός 24 ωρών.

Ο Νορβηγός προπονητής δεν υπολογίζει εδώ και καιρό τους Φιλ Τζόουνς και Μάρκος Ρόχο και θέλει να τους διώξει, ενώ φαίνεται πως πλέον δεν χωράνε στη Γιουνάιτεντ και οι Τζέσι Λίνγκαρντ και Σέρχιο Ρομέρο. Ο πρώτος έχει χάσει τη θέση του εδώ και πολλούς μήνες και δεν πείθει ούτε στις προπονήσεις, ενώ αποκτήθηκε και ο Φαν Ντε Μπέεκ, με αποτέλεσμα να μην είναι ούτε στην αποστολή.

Από την άλλη ο Ρομέρο ενώ ήταν ο Νο. 2 εδώ και χρόνια είναι στην πόρτα της εξόδου, καθώς επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Σέφιλντ ο Ντιν Χέντερσον και είναι προς το παρόν ο δεύτερος κίπερ, με αποτέλεσμα κι αυτός να μην χρειάζεται στους κόκκινους διαβόλους.

Τους συγκεκριμένους τέσσερις, μαζί με τον Τίμοθι Φονσού Μενσά, ο οποίος δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει στα πλάγια μπακ, ειδικά μετά την απόκτηση και του Τέλες θα τους «ξεφορτωθεί» η Γιουνάιτεντ, όμως προσπαθεί να το κάνει μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής.

Αυτό γιατί μέχρι τότε ολοκληρώνονται οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις για τις ομάδες της Premier League, με ομάδες εντός του Νησιού. Και η Γιουνάιτεντ θέλει πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου να παραχωρήσει είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό, είτε ακόμα και ως ελεύθερους τους πέντε παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ