Υπέρ του «Project Big Picture» ο Κλοπ

Υπέρ του «Project Big Picture» ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως είναι υπέρ του πλάνου αναδιάρθρωσης της Premier League, το οποίο έχει πάρει την ονομασία «Project Big Picture».

Τα τελευταία 24ωρα το μονοπώλιο της συζήτησης στην Αγγλία έχει πάρει το πλάνο «Project Big Picture», όπου οι «μεγάλοι» της Premier League ετοιμάζουν να αναδιαμορφώσουν την αγγλική λίγκα και να φέρουν τα πάνω κάτω, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει επιφέρει ο Covid 19.

Πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας είναι οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι αν και ήλπιζαν ότι θα βρουν υποστηρικτές για το πλάνο, 8 ομάδες της Premier League έχουν εναντιωθεί σε αυτήν την πρόταση. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι σύλλογοι που είναι αρνητικοί στην αναδιάρθρωση είναι οι Λιντς, Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον, Γουέστ Μπρομ, Μπέρνλι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ. Το πρότζεκτ με λίγα λόγια… ναυαγεί.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ πάντως, Γιούργκεν Κλοπ, είναι 100% υπέρ του «Project Big Picture». Καθώς όσοι συμμετέχουν στις συνομιλίες και στο εγχείρημα αυτό, ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. Για τη Λίβερπουλ, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για το σύνολο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να μιλάμε γι ‘αυτό. Πολλές φορές στη ζωή πρέπει να υπάρξει μια κρίση – όχι απαραίτητα ένας ιός αλλά μια κρίση – και αυτή τη φορά είμαι πραγματικά χαρούμενος που μιλούν τώρα οι άνθρωποι.

Ναι, το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ ανταγωνιστικό και είναι θετικό αυτό, κανείς δεν θέλει να το αλλάξει. Δεν ήμουν στις συνομιλίες, δεν συμμετείχα, αλλά μπορώ να πω ότι όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζω ότι συμμετείχαν ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. Ναι, και για τη Λίβερπουλ, αλλά και για το ποδόσφαιρο γενικά, αυτή ήταν η πρόθεσή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ