Αντσελότι : «Να αποδείξουμε πως δεν είμαστε πολύ μακριά από τη Λίβερπουλ»

Αντσελότι : «Να αποδείξουμε πως δεν είμαστε πολύ μακριά από τη Λίβερπουλ»

Τη μεγάλη ευκαιρία που έχει η Έβερτον μπροστά της για να αποδείξει πως δεν απέχει πολύ από τη Λίβερπουλ ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ θα δώσουν αύριο (17/10) το μεσημέρι, Έβερτον και Λίβερπουλ. Τα «ζαχαρωτά» έχουν πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα της ιστορίας τους, έχοντας κάνει το τέσσερα στα τέσσερα, καθώς βρίσκονται στην κορυφή της Premier League.

Η Λίβερπουλ από την άλλη προέρχεται από την σοκαριστική ήττα με 7-2 εναντίον της Άστον Βίλα και θα χρειαστεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μείνει γρήγορα πίσω αυτή η ιστορική «σφαλιάρα»…

Ο αρχιτέκτονας της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε για τη μεγάλη αυτήν αναμέτρηση και ανέφερε πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που έχουν τα «ζαχαρωτά» ώστε να αποδείξουν πως η ψαλίδα με τους «κόκκινους» έχει μικρύνει.

«Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Είναι οι καλύτεροι, ήταν οι καλύτεροι την περασμένη σεζόν και το απέδειξαν. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε πως δεν βρισκόμαστε τόσο μακριά από εκείνους. Θεωρώ πως όντως δεν είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ