Αρτέτα για Στέρλινγκ : «Εχει μεταμορφώσει την Μάντσεστερ Σίτι»

Αρτέτα για Στέρλινγκ : «Εχει μεταμορφώσει την Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Μικέλ Αρτέτα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, ως βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο προπονητής της Άρσεναλ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, Μάντσεστερ Σίτι και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Αναλυτικά είπε: «Είναι ένας άνθρωπος του οποίου ο λόγος περνούσε αρκετά εδώ, ο προπονητής τον εμπιστευόταν και είχε μεγάλη επιρροή στους παίκτες και στην ομάδα. Οπότε ήξερα πως όταν πήγε στην Αρσεναλ θα ήταν μία σπουδαία ευκαιρία για εκείνον, αλλά και για να εφαρμόσει αυτά που θέλει.

Είναι ένας άνθρωπος που θα πατήσει πόδι και δεν θα αφήσει κάποια πράγματα να περάσουν, όπως βλέπετε με τους παίκτες της Αρσεναλ. Γνωρίζουν πως αν δεν τρέξουν πως δεν θα παίξουν, μπορείς να δεις τις αλλαγές που έχει φέρει. Όλοι γνωρίζαμε και πριν τον Μικέλ το ποδόσφαιρο που μπορούσαν να παίξουν, αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου δεν ήταν τόσο σκληροί όσο τώρα με τον Μικέλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ