Γκουαρντιόλα : «Ο Αγκουέρο να αποδείξει ότι αξίζει νέο συμβόλαιο»

Γκουαρντιόλα : «Ο Αγκουέρο να αποδείξει ότι αξίζει νέο συμβόλαιο»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το μέλλον του Σέρχιο Αγκουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως ο Αργεντινός χρειάζεται να αποδείξει πως αξίζει νέο συμβόλαιο.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σέρχιο Αγκουέρο κόντρα στην Άρσεναλ για τη φετινή σεζόν. Ο Αργεντινός βρισκόταν στα «πιτς» από τα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα να χάσει το ξεκίνημα της νέας.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έκανε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο, αναφέροντας πως χρειάζεται να αποδείξει αγωνιστική ότι αξίζει ένα νέο συμβόλαιο.

«Ο Σέρχιο πρέπει τώρα να δείξει, όπως όλοι μας, ότι του αξίζει να μείνει εδώ, συνεχίζοντας να παίζει καλά, σημειώνοντας γκολ και κερδίζοντας παιχνίδια. Μετά από αυτά ο σύλλογος και εγώ θα αποφασίσουμε.

Αλλά εάν παίζει σύμφωνα με το επίπεδο του, δεν έχουμε αμφιβολίες ότι είναι παίκτης που θα μείνει μέχρι όσο εκείνος αποφασίσει γιατί είναι μοναδικός. Είναι σημαντικός για εμάς, τους οπαδούς μας και όλους.

Ήταν εκτός δράσης τέσσερις μήνες και πρέπει να ξεκινήσει δυναμικές προπονήσεις  και να αρχίσει να σκοράρει. Έχοντας τον Αγουέρο στο γήπεδο, είμαστε καλύτεροι, ασφαλέστεροι. Τον χάσαμε στις σημαντικές στιγμές στο τέλος της περασμένης σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ