Λιντς – Γουλβς 0-1 (vid)

Λιντς – Γουλβς 0-1 (vid)

Η Γουλβς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Λιντς για την 5η αγωνιστική της Premier League χάρη σε γκολ του Χιμένες και έφτασε τους 9 βαθμούς.

Στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Premier League, η Γουλβς νίκησε 1-0 τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» και έπιασε τις Άρσεναλ και Λέστερ στους 9 βαθμούς.

Η Γουλβς ήταν ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Στη σημαντικότερη, ο Ποντένσε βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Μεσλιέρ απομάκρυνε τη μπάλα στις καθυστερήσεις.

Οι «λύκοι» ξεκίνησαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και σκόραραν στο 53ο λεπτό με τον Σάις, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση VAR καθώς ο Ποντένσε ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο συνέχισε την πίεση και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Χιμένες, μετά από τρομερή ατομική ενέργεια, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στον Φίλιπς και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1 στο 70ό λεπτό.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πάλεψε ως το τέλος αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Έιλινγκ, Ντάλας, Στρούικ (75’ Ερνάντεθ), Κοχ, Φίλιπς, Κλιχ, Κόστα (71’ Πόβεδα), Χάρισον (82’ Ραφίνια), Μπάμφορντ, Ροδρίγο

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σάις, Σεμέδο, Κόαντι, Μπολί, Κίλμαν, Μουτίνιο (82’ Νέβες), Ντεντόνκερ, Ποντένσε (65’ Τραορέ), Νέτο (89’ Μάρκαλ), Χιμένες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ