Λαπόρτ : Την Τρίτη περνάει ιατρικά στο Μάντσεστερ

Λαπόρτ : Την Τρίτη περνάει ιατρικά στο Μάντσεστερ

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εϊμερίκ Λαπόρτ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Μάντσεστερ Σίτι.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρείται ο Εϊμερίκ Λαπόρτ, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στους πολίτες και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον Βάσκο αμυντικό να μεταβαίνει την Τρίτη στην Αγγλία προκειμένου αν περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να αποκτήσει η ομάδα του Μάντσεστερ τον Λαπόρτ, διότι οι πολίτες έχουν ήδη καταβάλλει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή στην ισπανική ομάδα, ύψους 65.000.000 ευρώ. Ο ίδιος ο Λαπόρτ τα έχει βρει στους προσωπικούς του όρους και μέσα στην εβδομάδα η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί.

Ο Λαπόρτ μετράει 222 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μπιλμπάο και έχει σκοράρει 10 γκολ. Αναμένεται λοιπόν την Δευτέρα (29/1) στο Μάντσεστερ και την Τρίτη (30/1) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προτού βάλει την υπογραφή του στο νέο του πενταετές συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τα 65.000.000 ευρώ, η Σίτι θα πληρώσει επιπλέον 5.000.000 ευρώ που προβλέπονται από την UEFA ως τροφεία, λόγω του ότι ο παίκτης έχει βγει από την ακαδημία των Βάσκων..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ