Αντσελότι : «Δεν ήταν πρόθεση του Πίκφορντ να τραυματίσει τον Φαν Ντάικ»

Αντσελότι : «Δεν ήταν πρόθεση του Πίκφορντ να τραυματίσει τον Φαν Ντάικ»

Ο Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε τη λύπη των ανθρώπων της Έβερτον για τον τραυματισμό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και υπερασπίστηκε τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Το περασμένο Σάββατο (17/10) Έβερτον και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, ωστόσο η φάση που είναι αντικείμενο συζητήσεων μέχρι και σήμερα (22/10) είναι ο τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Ο Ολλανδός αμυντικός θα χάσει εκτός απροόπτου το υπόλοιπο της σεζόν με τους «reds» και ο Άγγλος τερματοφύλακας δέχθηκε κριτική από τους Γιούργκεν Κλοπ και Τζίνι Βαϊνάλντουμ οι οποίοι μίλησαν για επικίνδυνο και ανεύθυνο μαρκάρισμα.

Από την πλευρά του ο προπονητής των «ζαχαρωτών», Κάρλο Αντσελότι, πήρε το μέρος του Πίκφορντ δηλώνοντας ότι η πρόθεσή του δεν ήταν επιτηδευμένη και πως οι άνθρωποι της Έβερτον λυπούνται για τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το να λένε πως ήταν προμελετημένο αυτό που έκανε πάει πολύ. Για να είμαι ξεκάθαρος, λυπόμαστε πραγματικά για τον τραυματισμό του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο καθένας από εμάς εύχεται να αναρρώσει γρήγορα και καλά.

Υπήρχε εκείνη η επαφή με τον Τζόρνταν Πίκφορντ. Ήταν επαφή που έγινε επειδή το μαρκάρισμα δεν έγινε στον σωστό χρόνο. Στα ματς της Premier League γίνονται όλα τόσο γρήγορα που δεν είναι δύσκολο για κάποιον να φτάσει με καθυστέρηση στην μπάλα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Τζόρνταν έφτασε πιο αργά στη φάση αλλά η πρόθεσή του ήταν να προσπαθήσει να φτάσει στην μπάλα. Δεν ήταν πρόθεσή του να τραυματίσει τον Φαν Ντάικ. Κατά τη γνώμη μου, είναι υπερβολικό να ακούγεται πως πήγε με πρόθεση να τον χτυπήσει.

Ο Φαν Ντάικ το ξέρει αυτό. Ο Τζόρνταν είναι πραγματικά λυπημένος αλλά και απογοητευμένος από τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ