Αντσελότι : «Ο Πίκφορντ είναι λυπημένος για τον Φαν Ντάικ»

Αντσελότι : «Ο Πίκφορντ είναι λυπημένος για τον Φαν Ντάικ»

Καμία πρόθεση να τραυματίσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν είχε ο Τζόρνταν Πίκφορντ όπως ξεκαθάρισε και ο προπονητής της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και τη Λίβερπουλ… Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον επτά μήνες!

Ο άνθρωπος που θεωρείται υπαίτιος για τον τραυματισμό του Ολλανδού, είναι ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ. Ο Άγγλος κίπερ έκανε μια άτσαλη έξοδο με τα πόδια, έχοντας ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο προπονητής των «ζαχαρωτών», Κάρλο Αντσελότι, πήρε το μέρος του ποδοσφαιριστή του, αναφέροντας πως δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να τραυματίσει τον Ολλανδό στόπερ.

«Ο Τζόρνταν έφτασε πιο αργά στη φάση αλλά η πρόθεσή του ήταν να προσπαθήσει να φτάσει στην μπάλα. Δεν ήταν πρόθεσή του να τραυματίσει τον Φαν Ντάικ. Κατά τη γνώμη μου, είναι υπερβολικό να ακούγεται πως πήγε με πρόθεση να τον χτυπήσει.

Ο Φαν Ντάικ το ξέρει αυτό. Ο Τζόρνταν είναι πραγματικά λυπημένος αλλά και απογοητευμένος από τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ