Κλοπ για Ράσφορντ : «Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση»

Κλοπ για Ράσφορντ : «Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια σχετικά με τις πρωτοβουλίες του Μάρκους Ράσφορντ για χορήγηση δωρεάν τροφίμων στους μαθητές.

Ο Μάρκους Ράσφορντ συνεχίζει την προσπάθειά του για χορήγηση δωρεάν τροφίμων στους μαθητές. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός Άγγλος έχει τη στήριξη και του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως ο νεαρός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλοπ:

«Αυτό που έχει ξεκινήσει ο Ράσφορντ είναι απολύτως απίστευτο και τόσο ωραίο. Με όλη αυτή την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων, σε τέτοιες στιγμές, οι ποδοσφαιριστές, ως ανθρώπινα όντα είναι όλοι ενωμένοι.

Είναι όμορφο να συμβαίνει αυτό, ειδικά όταν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι στον συγκεκριμένο τομέα δεν δείχνουν κανένα στοιχείο κανονικής ηγετικής ικανότητας.

Αυτό το παιδί που έχει μεγαλώσει μέσα σε δύσκολες συνθήκες, με ένα συγκλονιστικό ταλέντο, δεν ξεχνά τις ρίζες του και από που έχει έρθει.

Το γεγονός πως πρέπει να το κάνει είναι υπέροχο και συνάμα αποτελεί ντροπή. Ελπίζω η μητέρα του να είναι πραγματικά περήφανη για εκείνον.Εγώ δεν τον γνωρίζω, αλλά είμαι περήφανος. Είμαι σίγουρος πως δεν χρειάζεται τα εύσημα, αλλά είναι ωραίο. Αποτελεί παράδειγμα πως μίμηση.

Δείχνει πως το ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει θαύματα σε αυτές τις στιγμές. Το θέμα είναι πραγματικά σοβαρό και για αυτό όλοι βάζουν στην άκρη τις αντιπαλότητες και σκέφτονται για τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος δείχνει υπευθυνότητα σε τέτοιες στιγμές»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ