Άρσεναλ – Λέστερ 0-1

Άρσεναλ – Λέστερ 0-1

Με γκολ του συνήθη ύποπτου Τζέιμι Βάρντι, η Λέστερ πήρε ένα σπουδαίο διπλό (0-1) στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΑΕΚ.

Με γκολ του συνήθη ύποπτου Τζέιμι Βάρντι, η Λέστερ πήρε ένα σπουδαίο διπλό (0-1) από το «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΑΕΚ. Πρώτη νίκη του Ρότζερς επί της Άρσεναλ, τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες για τις «αλεπούδες».

Το ματς

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση του «Έμιρεϊτς». Μόλις στο 3ο λεπτό, η Άρσεναλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης, με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ να εκμεταλλεύεται την άψογη εκτέλεση κόρνερ του Τίρνεϊ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

Ωστόσο όπως μας έχει μάθει το VAR, πλέον ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για το οτιδήποτε… Η τεχνολογία έσωσε τελικά τη Λέστερ, καθώς η διαιτησία έκρινε πως ο Γκράνιτ Τζάκα που ήταν εκτεθειμένος, έκρυβε το οπτικό πεδίο του Σμάιχελ, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο… Άρσεναλ και Λέστερ εξουδετερώνανε η μία την άλλη και δεν επέτρεψαν σε καμία περίπτωση να ανοιχτεί το παιχνίδι. Στο 60ο λεπτό ο Ρότζερς προχώρησε στην πρώτη αλλαγή του, βάζοντας μέσα τον Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος φορ δεν ήταν 100% έτοιμος, με τον Σκωτσέζο να του δίνει χρόνο εν τέλει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 75ο λεπτό έμελλε να μπει στον αγώνα άλλος ένας καταλυτικός ποδοσφαιριστής (έτσι όπως εξελίχθηκε) της αναμέτρησης…

Ο Τζεγκίζ Ουντέρ πήρε τη θέση του Μπαρνς και μόλις πέντε λεπτά αργότερα «σέρβιρε» το μοναδικό γκολ του αγώνα στον – ποιόν άλλον- Τζέιμι Βάρντι, με τον Άγγλο φορ να ευστοχεί με το κεφάλι και να γράφει το 1-0 για τις «αλεπούδες»!

Οι «κανονιέρηδες» έκοβαν… βόλτες έξω από την περιοχή του Σμάιχελ, ωστόσο η τελική φάση έλειπε από τους ποδοσφαιριστές του Μικέλ Αρτέτα. Η Λέστερ κράτησε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα και πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο», φτάνοντας στην 4η θέση και στο -1 από την κορυφή, λίγες μόλις ημέρες πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ