Μπράιτον – Γουέστ Μπρομ 1-1 (vid)

Μπράιτον – Γουέστ Μπρομ 1-1 (vid)

Μπράιτον και Γουέστ Μπρομ αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο «AMEX Stadium» για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Η Μπράιτον κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά η Γουέστ Μπρομ σκόραρε στο 83ο λεπτό και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο «AMEX Stadium» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «γλάροι» σκόραραν στο 15ο λεπτό με τον Μοπέ, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οσφάιντ, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά στο 24ο λεπτό, με τον Τζόνστον να διώχνει εντυπωσιακά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 40ό λεπτό, ο Λάμπτεϊ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Λίβερμορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Γουεστ Μπρομ ανέβασε την απόδοσή της. Ο Περέιρα δεν βρήκε στόχο στο 66ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ράιαν απέκρουσε το σουτ του Κροβίνοβιτς.

Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε. Μπορεί στο 76ο λεπτό ο Περέιρα να σημάδεψε το δοκάρι, αλλά στο 83ο λεπτό ο Γκραντ με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Μπράιτον έφτασε τους 5 βαθμούς και η Γουέστ Μπρομ τους 3, με την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς να μην έχει πετύχει ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Γουέμπστερ, Φέλτμαν, Μπερν, Γουάιτ, Λαλάνα (61’ Γκρος), Λάμπτεϊ, Μαρτς (70’ ΜακΆλιστερ), Μπισουμά, Τροσάρ (79’ Aλσάτε), Μοπέ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Ατζαγί, Τάουνσεντ, Ιβάνοβιτς, Λίβερμορ (63’ Ρόμπινσον), Φούρλονγκ, Κροβίνοβιτς, Ντιανγκανά (63’ Έντουαρντς), Γκάλαχερ, Ματέους Περέιρα, Γκραντ (84’ Φίλιπς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ